sitemize moderator alınıcaktır lütfen moderatorluk yapabilecekler baş vursun illa renk değiştirmek veya ayrıcalıklı olmak için istemeyin isteyene özel üyelik verilir zaten ve lütfen hangi bölümlerde görev almak istediğinizi belirtiniz.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2007, 22:50:54 Gönderen: majestic »
CESUR
Kör cehalet çirkefleştirir insanları ! Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, Birde söyleyene bakarım adam mı diye...
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: moderator alımı başlamıştır oyunları, moderator alımı başlamıştır programı, moderator alımı başlamıştır oyunu indir, moderator alımı başlamıştır program yükle, moderator alımı başlamıştır download, moderator alımı başlamıştır hikayeleri, moderator alımı başlamıştır resimleri, moderator alımı başlamıştır haber, moderator alımı başlamıştır yükle,
moderator alımı başlamıştır videosu, moderator alımı başlamıştır msn eklentisi, şarkı sözleri
zalimcesur Nickli Üyemize Teşekkür Eden 3 Kullanıcı:
BeRÇeM(23 Temmuz 2008, 17:30:43), *KaLpSiZ*(07 Temmuz 2008, 09:16:46), memo_2626(07 Aralık 2007, 21:37:03)
zalimcesur Nickli Üyemize Karizma Veren 3 Kullanıcı:
BeRÇeM[+](23 Temmuz 2008, 17:30:43), memo_2626[+](07 Aralık 2007, 21:37:03), hacker man[+](19 Haziran 2007, 21:09:05)
Kör cehalet çirkefleştirir insanları ! Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, Birde söyleyene bakarım adam mı diye...
yukarda yazılı eyer isteğin bir bölüm varsa sölemen yeterli yok ben mod kalmak istiyorum her bölümde bulunurum diyorsan o ayrı
CESUR
full moderator olamazsın genel moderatorluk ayrıdır sen şimdilik bölüm moderatoru olabilirsin siteye yapacağın çalışmalara göre ancak genel moderator olabilirsin bölüm moderatoru olmak daha iyidir kendi bölümünü geliştirmen açısıdan hobi olarak neyi seviyorsan orayı geliştirebilirsin mesela ben hep öle yapardım
CESUR